Förmiddagscitat:

"Det är alltid den som står med båda benen stadigt på jorden som segrar i längden"


Det här är lycka...

image35

Idag klarade jag teoriprovet

Äntligen! Nu är det bara att fokusera på uppköringen och så får vi hoppas att jag snart har ett körkort :D

Hur kan det va så svårt att få tag i en kentbiljett?

I fredags kl 09.00 släppte kent biljetter till sin turnè bestående av 4 konsterter. Jag som hade sett fram emot detta gick in för att boka biljetter kl 11.30 och då hade biljetterna vart slutsålda i över 2 timmar. Det tog 16 minuter för alla biljetter att ta slut och där var den fredagen förstörd för mig.
Överlycklig blev jag i måndags när jag upptäckte att kent skulle släppa extrabiljetter till ytterligare 3 konsterter nu idag kl 09.00. För att denna gången verkligen få tag i en biljett gick jag in på ticnets hemsida redan 08.45 för att vara på den säkra sidan, men då visar det sig att det är kö för att komma in på bokningssidan och när jag väl kommer in efter ca 30 minuter var alla biljetter, även denna gång, slutsålda. Idag tog det endast 12 minuter!
Nu är jag ledsen och irriterad för att inte ens världens största kent-nörd som jag, kan få tag i en endaste liten biljett som hade betytt så mycket för mig jämfört med vad det betyder för alla små emo-fjortisar med kent-tröjor som verkligen inte förstår sig på deras musik överhuvudtaget.

Det sägs dock att kent kommer att ha turnè i vår i lite mindre städer, så då får jag hoppas på att jag och Daniel kan få tag på två biljetter. Då ska jag njuta om nått, ty kent seglar snart ut ur deras sista glansdagar som sveriges bästa rockband..