TRÄNINGSVÄRK!

Just nu finns det nog inte en enda muskel i min kropp som inte har träningsvärk, men ändå blir det hård träning imorn och på söndag.

Jag är inte en sådan person som brukar skriva om mitt utseende, men nu gör jag det p.g.a att jag inte förstår hur alla kan hålla sina frisyrer så perfekta under en hel utekväll? Är det 100 kg spray som är knepet? Själv tkr jag att jag använder ganska mycket spray(vill inte att det ska se för stylat ut) och att mitt hår ser helt ok ut när jag lämnar förfesten eller vad det nu kan vara. När man väl har kommit ut så brukar man sorligt nog alltid vara för full för att verkligen se den rätta spegelbilden vilket gör att man ofta ser snygg ut. Men sedan kommer dödsdommen: vimmelbilderna dagen efter. Mitt hår ser ut som att jag vandrat flera timmar i ösregn och att det precis har börjat torka lite, alltså förjäkligt. Jag får försöka klura lite på mitt i-landsproblem tills på lördag då jag förmodligen ska gå ut och skämma ut mig igen.

/AND

Att göra whisky

Recept på Andrea´s hemmagjord whisky(ca 1 L)

Detta behöver du:

75 cl vodka (50% alc)
20-30 st upprökta cigarettfimpar
25 cl vatten

Häll vattnet i en lämplig skål, form eller bytta. Tillsätt alla cigarettfimpar och låt dem ligga ca 30 minuter i vattnet. Efter 30 min tar du fram en potatismosare och mosar cigarettfimparna så att käran och tobakssmaken kommer ut. När vattnet är mörkbrunt, nästan svart tillsätter du vodkan. Häll sedan upp allt i en shaker och skaka innehållet så att det blandas ordentligt, därefter klar att hällas upp i glas. Serveras väl kyld.

Superseg

Igår fyllde Daniel år och jag överraskade honom med två biljetter till kentkonserten i höst. Äntligen kan jag skriva att jag ska på kent det har liksom bara bubblat i mig när jag har fått hålla det hemligt. Hoppas Daniel och jag blir nöjda med konserten den 19:e November.

Eftersom Danne fyllde år så betydde det också att vi fick dricka igen efter 5 veckors uppehåll. Alkohol kan nog vara det mest överskattade eftersom vi likagärna kunde firat hans födelsedag, gått ut på Hugos, och haft lika roligt utan alkohol. Det kan inte vara bra för kroppen om man sover till 17.30 dagen därpå. Men kvällen blev iallafall lyckad.

Nu ska vi vara ännu mer nyttiga och äta kladdkaka med grädde.

Ännu är löven gröna på promenaden


Ännu är löven gröna på promenaden
Ännu blåser vindarna sommardoft
Ännu leker barnen i trädgården
Ännu känner jag livets stoft

Att vara beroende av alla årstider
se mitt humör brista
Förstå att det kanske bara är jag som lider
när livsglädjen är så lätt att mista

Vaknar upp i bojor som man bär var dag
sliter med dem till skolan och in i salen
igenom dagen för att någonstans finna välbehag
istället för att sjunka ner i den djupa dalen

Bladen börjar redan gulna
och kylans fuktiga doft finner man där man går
Himlen börjar sakta mulna
Snälla låt mig itne falla med löven i år



(Jag var lite mer deprimerad förra hösten)




På tal om depression, som jag visserligen inte lider av,  vill jag trots det påpeka att mina körlektioner för tillfället går skit,  jag är missnöjd med mitt reslutat av träningen och jag är fortfarande arbetslös och därmed fortfarande pank.. Men jag har åtminstone världens bästa pojkvän!