Egentligen borde jag plugga, men...

Det här inlägget råkade jag komma över när jag surfade runt bland obetydliga sidor. Det är egentligen synd om tjejen men jag kan inte låta bli att skratta:

"Jag mår verkligen psykiskt dåligt tack vare min kille. Vi har varit tillsammans i 4 år det jag verkligen är så hilma ledsen och irriterad över är att förr,, typ i början av vårt förhållande (första året) så varhan så söt mot mig! han fick mig o känna så värdefull, fick mig känna skit vacker och som om jag vore världens bästa tjej..men han är inte sån mot mig längre han har blivit så kall mot mig och orkar typ inte visa kärlek.. han säger att du vet redan att du är vackrast i världen i mina ögon osv.. men ett par som inte träffas så ofta (har inte sett honom på 3 månader) även om han bor 1h ifrån...har inte hunnit , så tycker jag att via telefon att man fortfarande ska visa kärlek till varandra för det år såååå svååårt för mig ! jag visar kärlek hela tiden älskar honom verkligen! och vet ni vad de värsta är!!!!!?????? det finns en tjej i jönköping som verkligen ALLA tycker är skit snygg och han ba vem fan tror du att du är, Jessica är 1000 grr snyggare än vad du är, vem faaaan säger så till sin tjej???!! jag blev skit ledsen asså jag mår skit dåligt!! och jag har sagt detta till honom och han bad om ursäkt men han verkar inte bry sig mer om det,, han bryr sig inte om mina känslor och hur ja känner... asssåå det är så sjukt svårt o förklara men det är inte första gången han säger så heller och PS det var när han blev lite sur på mig för världens minsta grej :("



Slutspurten




Det är alltid något speciellt med helgerna strax innan sommaren. Man hittar på saker, är ute, grillar, leker, umgås, är spontan... det känns nästan som sommar. Eller snarare, man luras över att det är sommar. Sen sitter man nyduschad på söndagskvällen men lite ångest inför morgondagens skol-/arbetsdag och längtar, något så in i helsike, till "sommarlovet". I år ska "sommarlovet" firas lite extra för en nyexaminerad mediestudent. Men nu är det bara att bita ihop, bara en månad kvar.