Måndag

Ännu en helg har gått och den har jag spenderat med Danne, eller egentligen inte så mycket eftersom han har pluggat till ett prov han har idag. För min del har det blivit att pressa David Lynch's Twin Peaks-serie som jag verkligen har fattat tycke för.
På fredag åker jag till Sanna i Göteborg och stannar till söndag kväll. Det ska bli jättekul att umgås med henne då det inte blir så ofta när hon bor en bit härifrån.
När jag kommer hem från gbg väntar ännu någonting spännande för mig, flytten.

Strax ska jag skjutsa Daniel till Linköping där han förhoppningsvis skriver och klarar sitt prov.

Andrea.

Gott nytt år

Jag kom precis hem från Sälen där vi har firat in det nya året med champagne, skidor och andra alkoholhaltiga drycker.



När jag för ett år sedan skrev i denna blogg om det gångna året, vilket då var 2006, var jag skeptisk till att 2007 skulle bli ett lika bra år. Nu sitter jag här igen och vet svaret på vad 2007 verkligen gav mig. År 2007 tog jag studenten vilket betydde mycket glädje, tårar, känslor och förväntningar inför vad som hända skulle, jag träffade dessutom min livskamrat och självfrände Daniel som har gett mig mer än vad jag någonsin kan sätta ord på, jag har år 2007 upplevt ett halvår av arbetslöshet som har varit en erfarenhet på sitt sätt, men som sina studer har varit fruktansvärt ensamma, jag har grubblat mycket över min framtid och vad jag vill göra och kanske kommit fram till något svar, vem vet. Något som dock har varit sorligt med 2007 är att jag har glidit isär många nära vänner och eftersom jag har varit arbetslös har jag inte heller träffat några nya. Men jag hoppas att 2008 blir ett fantastiskt år, ett år jag kan grubbla, ett år jag kan plugga vidare, ett år jag kan resa, ett år jag kan socialisera mig, ett år jag kan inleda tillsammans med min älskling och med vår kommande lägenhet tillsammans..