Så är jag där igen..

Idag var en såndär dag då jag hade tänkt att jag skulle plugga hela dagen. Allt var planerat in i minsta detalj, uppgång 08.00, frukost 08.15, härlig höstpromenad och gå förbi biblioteket 09.00, sitta på biblioteket och leta litteratur 09.30-12-00. Eftermiddagen: Plugga hemma och gå igenom litteraturen.

Men så tänkte jag att jag likagärna kunde sitta hemma och plugga. Dels för att jag var lite frusen och inte ville gå ut och dels för att jag intalade mig själv att det skulle gå lika bra att plugga hemma. Varför blir det alltid såhär? Jag har inte gjort ett skit idag, jo, jag har planerat upp arbetet(som jag förövrigt alrig kommer igång med) men i övrigt har jag bara läst meninglösa bloggar och tittat på engelska såpor och druckit kaffe. Jag måste verkligen komma igång med kandidatuppsatsen nu, det här är i princip det sista jag gör av utbildningen(förutom praktiken i vår) och sedan är det bye bye KSM forever!

Nae, nu måste jag ta tag i det här. Jag måste rycka upp mig, jag måste hitta inspiration. Kanske skulle vara lämligt att ta sig en löparrunda i höstsolen?

På tal om inspiration: Min uppsats handlar, eller ska handla om, hur man förlöjligar kristendomen i media. Har du något expempel på detta så är jag jättetacksam för tips!

Oslo

Vi var i oslo för ett par helger sedan för att hälsa på Linus och Carro . Lite bilder får ni här, tyvärr från kompaktkameran:

I väntan på tåget som var försenat




Barnen



Såhär snygg blir man i håret en utekväll när det regnar



Richard skjutsar Carro i en grön kundvagn





Grattis älskade du!


It´s the arts


Oregano, Basilika?

Idag bjöd jag mamma på mat. Vi gjorde köttfärsbiffar med fetaost och tomatsås. När vi satt och avnjöt måltiden brast jag ut: - Oregano är en riktigt god krydda alltså! - Jasså, var det oregano i såsen? undrar mamma. - Ja, det ser du väl? säger jag och pekar på oreganoplantan i fönstret. - Men det där är ju basilika, säger mamma. Jaha, jag har i hela mitt liv trott att basilikaplantan har varit oregano, den passar liksom att heta oregano. "Oregano!", har man tänk när man har sett den. Jag har alltså inte den blekaste aning om hur oregano smakar, den riktiga alltså.

Reklamfilm

Jag är inget större fan av Maud Olofsson, men centerpartiets reklamfilm är klockren. Humor, det gillar vi!