Nu är resan bokad...

På söndag åker jag och Danne till Rhodos i en vecka och kommer att göra endast 4 saker: bada, sola, festa och mysa, det ska bli helt underbart! Ring gärna inte under resan, för jag kommer förmodligen inte svara :D


Godafton

Idag har vi vart i Jönköping och gått på stan. På vägen stannade vi vid gränna och åt 100 kg polkagrisar vilka färgade mina tänder röda. Ikväll har jag lust att festa, men ingen verkar på..
Andrea


Det blir (trotsallt) en festivalsommar ändå.

Sitter i mitt rum som luktar gamla blommor från studenten och ser ut över det gråa sverige som närmar sig midsommarafton. Midsommar blir väl som vanligt en sådan dag där man får ha med sig flera gångers ombyte eftersom vädret alltid växlar mellan regn, åska och strålande solsken. Hursomhelst ska vi ut till Arkösund och fira denna speciella högtid på camping, i tält vilket betyder att vädret är ännu mer avgörande. Men jag tror iallafall att vi kommer få det riktigt kul och det blir ju nästan som en liten mini-festival med tanke på tält, camping och alkohol.

På tal om festival vill jag också nämna den goda nyheten att jag och Danne, tillsammans med Jonathan och Meds, ska åka till Emmabodafestivalen i slutet av juli, vilken lycka! Banden är väl inte någon höjdare, men det är ju känslan man vill åt, och den ska vi väl hitta på en mindre festival som emmaboda också!



 


Medan alla andra vrålar sig hesa på Hultsfred har jag redan tagit 6 körlektioner...

Igår ringde Amanda, full, lycklig och hes och skrek i luren: "Andrea, du måste komma hit, fan vad kul det är!", och det är klart man blir sugen på festival, men så mycket jag har gjort under dessa dagar vill jag inte att en hultsfredsfestival skulle fått mig att missa om jag hade åkt. Jag har redan haft 6 körlektioner på körskolan och pluggat teori mkt varje dag, intensivkurs for the win! Jag har dessutom hunnit med träning bad.
Jag måste säga att de lata dagarna efter studenten blev korta och få, redan 4 dagar efter började jag med körkortet intensivt, äntligen har jag kommit igång med det som har tungt mig under 3an. Nu kan inte Richard längre klaga och säga: "Skaffa körkort för fan!", för jag håller faktiskt på!


Världens bästa student

Det är över nu skrek vi på flaket när vi åkt runt staden i våra vita klänningar, vita mössor och med en flaska champagne i handen. Vidare åkte jag till jursla på studentskiva med släkten vilket var väldigt trevligt. Kvällen avslutades med ett vip-bord på palace och med mycket dans med alla mina vänner.
En helt underbar och lyckad student är över och jag längtar tillbaka till all glädje och kärlek jag fick uppleva den dagen. Nu kriver jag över tröskeln in i vuxenlivet och mitt nya liv börjar redan imorn när jag ska ta min första körlektion.

image22
image21


Studentbalen

I fredags var vi på studentbal i Louis De Geerhallen samt Flygeln. Det var väldigt vackert med alla olika klänningar och maten var fantastisk. Var väldigt nöjd med min klänning och det känns lite sorligt att man inte använder den oftare än så.

Ikväll blir det ingen utgång för min del och det känns skönt att vila upp sig en smula ifrån allt festande, men imorn kör vi hårt igen! Nu är det bara två dagar kvar till vi ska Sjunga om studentens lyckliga dag..



image20
Danne, Jag, Richard, Julia, Jocke och Sophie