och så tog jag ut min piercing och klippte av hultsfredsbandet..


..vilket gjorde att jag blev 10 kg lättare och 5 år äldre.


Sitter och kämpar med projektarbetet en februaritisdag som denna och hoppas på att högen av böcker snart ska ta slut. Innan påsklovet skall allt vara klart och sedan kan man på riktigt börja räkna ned de få dagar som är kvar tills jag står på degeers trappa, ikvädd vit klänning och kallar mig själv "Kvinnan i den vita hatten".


det blir en lång vecka


Imorn åker jag till Österrike och åker skidor med mina föräldrar i en vecka. Jag vill inte åka av fyra olika anledningar, vilka är följande: Jag behöver plugga(nått sjukt) detta lov, jag vill inte va ifrån Danne en vecka, min tå gör fortfarande ont, och sist med inte minst så är jag otroligt flygrädd.
Men samtidigt kan det ju vara bra att umgås lite med föräldrarna i en vecka, för det händer ju inte ofta numera.




"Det ordnar sig"

Efter en heldag hemma hos Julia med projektarbete känner man sig ganska matt. Vi moderniserade dikten "Mannen har ordet" till en sjukt bra och nytänkande "Kvinnan har ordet"-dikt, men mycket mer fick vi egentligen inte gjort.
När kroppen går omkring på jorden fast själen är någon helt annanstans, blir det inte lätt att koncentrera sig på saker som te.x skolarbete. Det är sista terminen i skolan och mycket finns kvar att göra, mkt som jag vet att jag kan prestera riktigt bra. Men när du går omkring och är alldeles för underbar så lägger jag bara böckerna åt sidan och säger: "Det ordnar sig".


Lilla Ego, fy skäms!


En lycklig människa är någon som kan glädjas åt någon annans lycka..


FLOW

Saker som går bra i mitt liv just nu(utan inbördes ordning):

  • Jag har kommit igång med träningen på riktigt 
  • Det går bra i skolan
  • Jag tar studenten om knappt ett halvår och vet vad jag vill göra därefter
  • Min bror har flyttat, vilket visserligen är tråkigt, men som leder till att jag kan gå hem till honom när jag vill och spela Guitar Hero
  • Daniel är underbar
  • Jag har slutat försköna min Östgötska dialekt och accepterat den

Saker som går mindre bra i mitt liv just nu(utan inbördes ordning):

  • Jag har nageltrångsinflammation
  • Jag måste läsa en tråkig bok i skolan
  • Amanda är i italien

Som ni kanske förstår och ser av detta resultat är att jag är innne i ett s.k Flow, där allting flyter och går bra, just nu. Vilket betyder att jag faktist kan ignorera nageltrånget, läsa den där tråkiga boken utan att tycka den är tråkig, och se fram emot att Amanda faktistkt kommer hem på söndag..


Högtrafik

Det händer mycket i mitt liv just nu och det känns jättebra. Jag har upptäckt att jag har vissa delar av min kropp som jag har glömt bort eftersom de har legat och sovit i flera år nu.
Det är också kul att Helena är inne i samma högtrafikerade liv just nu, för då sitter vi ju i samma båt och så kan vi prata med varandra i timmar utan att trötta ut varann, för vi vet ju båda precis hur det känns.