Härligast är livet när man blandar högt och lågt.
Den oslagbara känslan av att dra ur sladden ur laptopen, packa ned datorn i väskan, slå ihop böckerna, lägga ned pennan i innerfacket, ta på sig jackan, pusta ut och tänka: "Nu går jag hem för dagen".
Ännu är det ett par-tre timmar kvar tills dess. Eftermiddagen består av ett par koppar starkt, kanske ljummet, kaffe, en banan som har blivit brun och mosig i väskan, 33 cl vatten, några toabesök och uppsatsskrivande på avancerad nivå.
Ikväll kommer min älskade bror och sover över. Vi ska spela gamla segaspel och titta på Bert den sista oskulden.
Ännu är det ett par-tre timmar kvar tills dess. Eftermiddagen består av ett par koppar starkt, kanske ljummet, kaffe, en banan som har blivit brun och mosig i väskan, 33 cl vatten, några toabesök och uppsatsskrivande på avancerad nivå.
Ikväll kommer min älskade bror och sover över. Vi ska spela gamla segaspel och titta på Bert den sista oskulden.
Underbara höst
Jag har varit på en fantastisk spahelg med Daniel i helgen. Bilder säger mer än tusen ord, varsågoda:
Bullhav
Kanelbullens dag måste alltid firas med pompa och ståt. I år gjorde vi hälften med kardemumma. Och som vanligt blev Daniels bullar mycket finare.
Sedan unnade vi oss ett par bullar dagen till ära. Jag kände att jag var värd det idag efter att ha sprungit och suttit på biblioteket i sju timmar.
Sedan unnade vi oss ett par bullar dagen till ära. Jag kände att jag var värd det idag efter att ha sprungit och suttit på biblioteket i sju timmar.
Mamma på middag
När det var Mors Dag i Maj gav jag mamma ett löfte om att jag skulle bjude henne på mat en dag. Så blev veckor månader men igår slog jag till och lagade en trerättersmiddag till mamma. Hon var jättenöjd med allt så det var kul.
Förrätt: Sparris med riven parmesan
Huvudrätt: Ugnsbakad laxfilé med risotto av mathavre, spenat, ädelost och vitlök
Efterrätt: Chokladkaka med blåbär och grädde
Förrätt: Sparris med riven parmesan
Huvudrätt: Ugnsbakad laxfilé med risotto av mathavre, spenat, ädelost och vitlök
Efterrätt: Chokladkaka med blåbär och grädde