Var bara tvungen att skriva detta.

Daniel, du är verkligen världens bästa pojkvän och världens bästa människa. Jag älskar dig så djupt.

Halloween

Min bror anordnade en halloween-fest i helgen, såklart en veckas för tidig sådan. Men det blev faktsikt riktigt lyckat och nedan kan ni se hur vi såg ut:

Halloween 3Halloween 2Halloween

Lite tid till att klaga på dig själv..

När hösten och kylan nu börjar komma och leggings är alldeles för kallt att ha på sina ben, åkte jag in till stan för att försöka hitta ett par jeans som är en bristvara hos Andrea. Jag testade och testade och till min stora förvåning upptäckte jag att jeansen inte gick på, en fet elefantrumpa var i vägen! Det gjorde mig ledsen, irriterad och arg för så borde det inte vara när man tränar som jag. Jag stod och speglade mig i alla vinklar som gick och försökte hitta något vackert över mina lår och rumpa, men inte! Jag gick med raska steg ut i norrköping för en lång promenad runt staden och därefter gick jag och tränade ett step-pass.

Så var det det där med jobb igen..
Jag har vart arbetssökande i snart ett halvår och verkligen inte hittat någonting. Försökt har jag verkligen, jag är inte den som med glädje sitter hemma och bara inte gör någonting. Det känns verklgien som att alla får jobb så lätt medan jag bara söker förgäves. Jag deppar ihop när varken träningen eller jobbsökandet ger det minsta resultat.

/A

ps. Var bara tvungen att skriva av mig lite.


Höstpromenad tillbaka till samtiden.

I lördags tog jag och Daniel en lång höstpromenad runt strömmen. Vi matade änder, träffade en konstig tant och annars bara njöt av höstmyset. När vi sedan anlände till stan upptäckte vi till vår förvåning att åhlens hade fått tillåtelse att sälja kents nya album Tillbaka till Samtiden i förväg och Daniel köpte den självklart direkt. Efter många timmars nötande och pressande av vad man skulle kunna kalla ett moderniserat kent, börjar jag verkligen gilla skivan. 11 spår fyllda av sorliga texter, blickar och längtan tillbaka till samtiden och ungdomsåren som präglades av sprit och droger på Stockholms gator. För er som har missat låten Columbus måste jag nästan tvinga er att ladda ner den för den är makalöst egen och faschinerande uppfinningsrik: Det känns som när vi kom hit till möjlighetens land, du kan följa mina spår hem Columbus var mitt namn.
Det är lika förvånade att kent varje gång lyckas få mig nykär i deras musik efter varje albumsläpp, få mig att damma av Kent, Verkligen, B-sidor, Isola, Hagnesta Hill, Vapen & Ammunition och Du & Jag Döden och på nytt inse att dem är världens bästa band. Nu längtar jag verkligen till konserten 19:e November.

Vid din sida är jag säkerheten själv.
/Onni





Dagens fråga:


 

Varför är det så fruktansvärt kul att läsa andras bloggar?



KÖRKORT JIPPIE!

Äntligen har jag fått körkort, är så glad :D
Har vart ute o kört med Danne ikväll och körde sen själv hem från honom vilket gick riktigt bra.

Nu är det bara ett jobb som fattas..